Ethereum
New member
Diyerek şöyle devam etti: “Solun, solun yürütme referandumlarını sunmak ve referandumun hükümete karşı bir test olduğunu söylemenin anlamını anlamadım. Çünkü bana bunun sadece muhalefet için içsel bir şey olduğu anlaşılıyor.” Giorgia Meloni, Mario Sechi ve Vittorio Feltri tarafından röportaj yapılan Libero gazetesinin 25 yıllık festivaliyle bağlantılı olarak buradan başlıyor. Hemen göçmenlere vatandaşlık sorusu. Diyerek şöyle devam etti: “İtalyan vatandaşlığı elde etmek için şu anki 10'dan 5'ten ikamet yıllarını azaltmayı istemenin saçmalık olduğunu düşünüyorum. Sadece zarif mahallelerin salonlarında yaşayan veya özel kulüpler sık sık bunun iyi bir fikir olduğunu düşünebilirdi.” Meloni, ekonomik cephedeki olumlu sonuçların: rekor istihdam, spreadleri indirme, sürekli büyüyen GSYİH, daha az tehlikeli, ülkemizin uluslararası güvenilirliğini iddia ediyor. Vergilerin kesilmesine devam edeceğiz. Çalışma taahhüdü ve gençler için Meloni, kaybolmanın ikinci yıldönümünde Silvio Berlusconi'ye ve hükümeti tarafından yapılanlara saygı gösterir. “Ve bugün aynı zamanda önemli bir yıldönümü. Başkan Silvio Berlusconi, milyon işle ilgili en etkili kampanyalarından birini inşa eden hatırlanıyor. Bence bizimle gurur duyacaktı. Sanırım iki yıl, iki buçuk yıl içinde işe yaradığımızı görmekten gurur duyuyor.” Donald Trump ve Amerika Birleşik Devletleri'nin Yeni Kursu. Meloni onları şöyle görüyor: “Bence Donald Trump, ulusal çıkarlarını savunan cesur, Frank, kararlı bir lider. Kendimi ulusal çıkarlarını savunan açık, cesur, kararlı bir kişi olarak görüyorum. Bu yüzden kabul etmediğimizde bile birbirimizi anladığımızı söyleyebilirim.”